Borrar

Si el teu fill/a ja té el seu quadern de Vacaciones Santillana que es prepari, està a un sol pas de viure una aventura! És molt senzill, només necessitem que tu, com a pare, mare o tutor legal del menor, emplenis el formulari amb les teves dades personals, adjuntant el tiquet de compra. En 48 hores rebràs un correu electrònic amb el codi d'accés a l'Escape room en línia.
Sortegem 20 Nintendo SwitchTM entre tots els participants de l'Escape room en línia!

 

 

He llegit i accepto participar en la Promoció de conformitat amb les bases legals corresponent i entenc les condicions del tractament de dades associat a la iniciativa.
Desitjo rebre comunicacions comercials via correu electrònic dels productes, serveis i promocions de Santillana.
CAPTCHA
Hem rebut la teva participació, hem de verificar les dades i, si són correctes, en un termini de 48 hores t'enviarem per correu electrònic el codi que et donarà accés a l'Escape Room en línia.

La participació està restringida als pares, mares o tutors legals dels menors que vulguin participar. Santillana no realitza cap tractament de dades personals de menors. Santillana no es responsabilitza del tractament que pogués dur a terme Cat2heory en l'Escape room.

x