Borrar
Coneix-nos més!
A Sanoma i Santillana compartim la mateixa passió per l’educació, que es reflecteix en la manera amb què desenvolupem els nostres materials, productes i serveis, basant-nos en el coneixement de les necessitats i la realitat de l’entorn educatiu. Combinant la tecnologia docent i la nostra experiència pedagògica, creem productes i serveis educatius que enriqueixen el procés d’ensenyament-aprenentatge, i així ajudem els infants a assolir el seu màxim potencial. Descobreix tot el que podem oferir-te!
Sanoma i Santillana combinen recursos per donar forma al futur de l’educació.

Sanoma i Santillana combinen recursos per donar forma al futur de l’educació.

Santillana
1
Sanoma
Learning
2
Ajudem tots
els estudiants
3
Cada dia un
impacte positiu
4
Les millors solucions
d’aprenentatge
5
Santillana
Santillana va néixer el 1960 amb la divulgació de manuals, cartilles d’alfabetització i de formació professional i llibres infantils i juvenils. El principal desafiament a què s’enfrontava era estendre l’alfabetització, i Santillana va contribuir a aconseguir-ho, sempre amb la idea d’impulsar l’aprenentatge i el desenvolupament de les persones.
Sanoma Learning
Sanoma és una empresa innovadora i àgil d’aprenentatge i mitjans de comunicació que influeix en la vida de milions de persones cada dia. Els nostres productes i serveis d’aprenentatge permeten als docents desenvolupar el talent dels estudiants perquè assoleixin el seu màxim potencial. Els nostres mitjans de comunicació finlandesos ofereixen periodisme independent i entreteniment atractiu també per a les generacions del futur. Actualment operem en onze països europeus i tenim més de 5.000 professionals.
Ajudem tots els estudiants a assolir el seu potencial
Els nostres productes i serveis d’ensenyament permeten als docents i als centres educatius desenvolupar els talents de cada nena i nen perquè assoleixin el ple potencial. L’objectiu és augmentar l’impacte positiu en l’aprenentatge oferint continguts educatius en paper i digitals, a més de plataformes d’aprenentatge-ensenyament en totes les etapes educatives.

Com que els nostres materials involucren i motiven l’alumnat a descobrir i aprendre per assolir els millors resultats possibles, això permet als docents dedicar-se al que més els agrada fer: ensenyar.
Creem cada dia un impacte positiu en milions de persones
L’educació és un dret fonamental i la clau per aconseguir un desenvolupament sostenible. Creiem que tots els estudiants mereixen les mateixes oportunitats d’accés a l’educació. En un món que canvia tan ràpidament, tant els docents com els estudiants necessiten innovar en els mètodes d’ensenyament i en noves solucions d’aprenentatge.
Les millors solucions d’aprenentatge
Considerem que tenim la responsabilitat de desenvolupar solucions d’aprenentatge que impulsin el compromís i la inspiració entre el professorat i l’alumnat. Els nostres materials, metodologies i plataformes es basen en un coneixement profund d’aquesta realitat, en la comprensió de les seves necessitats i en una perfecta integració del material en paper i en format digital en tot el procés d’aprenentatge. Això ens permet crear solucions d’aprenentatge de gran abast per al present i el futur de l’educació.

T’agradaria saber-ne més sobre Sanoma?

Santillana pertany a ANELE, l'Associació Nacional d'Editors de Llibres i Material d'Ensenyament, per contribuir a millorar la qualitat de l'Educació mitjançant el foment de la lectura, la investigació i la innovació tecnològica i els nous recursos didàctics.Mès informació
Des de Santillana oferim materials educatius perquè s’adaptin a l’alumnat amb necessitats especials i dificultats visuals (traducció al braille o àudios) per afavorir el disseny universal d’aprenentatge (DUA).Mès informació
Santillana ha col·laborat en l’elaboració del projecte Incluyes elaborant els continguts del projecte que arriben a les escoles i posant a la disposició del professorat i els estudiants informació, fitxes didàctiques i jocs perquè l’activitat sigui una experiència productiva i amena.Mès informació
Col·laborem amb la Xarxa d’Entitats Locals per a l’Agenda 2030 tenint presència i creant materials amb els quals sumar esforços per construir un món més sostenible.


Mès informacióNotícies
Mitjançant l’Associació Nacional d’Editors de Llibres i Material d’Ensenyament (ANELE), Santillana també col·labora amb FEDIS adaptant i facilitant els continguts educatius de l’editorial perquè les persones amb discapacitat puguin tenir accés a recursos de qualitat en formats accessibles, i aconseguir així una inclusió plena.

Convençuts que l’accés a l’EDUCACIÓ és un dret fonamental de tots i totes, i preocupats per ajudar l’alumnat amb necessitats educatives (NE) a accedir al currículum general, l’editorial Santillana posa a la seva disposició el material de l’alumnat en format PDF, només i exclusivament per a situacions justificades.

Mès informació
Col·laborem amb la Xarxa Espanyola de Filosofia editant els treballs presentats en les Olimpíades Filosòfiques d’Espanya.Mès informació

Per què és important la sostenibilitat per a nosaltres?

Sàpigues per què l’aprenentatge inclusiu i els mitjans sostenibles són tan importants per al nostre grup educatiu. A més, descobriràs el rigor amb què treballen els membres dels equips i com viuen la passió per l’educació.

Veure vídeo

El teu creixement és el nostre creixement

Creiem que l’educació és la clau per assolir el potencial dels estudiants i ens sentim privilegiats d’exercir un paper tan important en aquest viatge.

Descobreix els avantatges de treballar a Santillana:

Contribuir a l’educació dels infants.

Tenir uns companys compromesos i motivats.

Desenvolupament personal i professional.

Un horari de treball flexible.

Cultura informal.

Entorn de treball modern.

Més sobre nosaltres

PLA D'IGUALTAT 

ESTAT D'INFORMACIÓ NO FINANCERA 

CODI DE CONDUCTA PROVEÏDORS 

NOTÍCIES SANTILLANA 

x