Borrar

Aula Virtual 4 és la plataforma es la plataforma educativa de Santillana des de la qual podràs accedir a tots
els continguts, recursos i eines per fer el teu día a dia més àgil i senzill.

Pots fer servir Aula Virtual en qualsevol dispositiu, bé com a aplicació per a Windows, Linux, Android… o bé des de la web av.santillana.es 

Descobreix Aula Virtual amb els següents videotutoriales!

 

Coneix Aula Virtual 4 textos adicionales para dos filas 

Vols aprendre a crear una classe a Aula Virtual 4?

 

Opcions avançades  textos adicionales para dos filas     

 
 • Seguretat
  i privacitat
 • Ajuda
  i assistència
 • Autonomia
  en la gestió
 • Actualitzacions
  automàtiques
 • Nova imatge
  i disseny
 • Minimitzar
  els llibres
 • Traçabilitat
  de continguts

 Treballem cada dia en la millora de la usabilitat, la seguretat i l’accés de tots els nostres productes.

Busquem millorar i assegurar la protecció de les dades personals de tots els nostres usuaris i usuàries, preservar la confidencialitat de la seva informació acadèmica i salvaguardar la propietat intel·lectual de Santillana. A Santillana garantim que l’alumnat i el professorat no siguin suplantats i que el procés de canvi de contrasenya, en cas de robatori o que s’extraviï, sigui àgil i compleixi tots els requisits legals de seguretat exigits. 

Ens comprometem a no fer cap tractament de dades que no estigui relacionat estrictament amb el funcionament i l’accés a les teves plataformes digitals. Si vols saber-ne més, si us plau, contacta amb nosaltres escrivint a dpo.spain@sanoma.com.

Aula Virtual 4 presenta un sistema d’assistència que guia i orienta sobre les diverses funcionalitats de la plataforma. 

Destaca les tasques principals i facilita la cerca d’informació específica dins la mateixa plataforma.

També tens accés a nombrosos videotutorials amb informació detallada de les opcions i les eines d’AV4, així com guies d’ús pas a pas.

Amb AV4 tens autonomia total per gestionar la teva informació directament a la plataforma. 

Hi pots afegir diverses llicències, inclourehi llibres nous des del teu perfil o actualitzar les teves dades (adreces electròniques, contrasenyes, perfils, etc.). A més a més, podràs personalitzar i generar els teus propis continguts digitals i compartir-los amb l’alumnat amb seccions com ara El meus Llibres i Recursos.

Garantim així que AV4 estigui sempre actualitzada a l’última versió sense que hagis de fer res.

En el moment en què tinguis connexió a Internet, es fa una sincronització i l’aplicació queda actualitzada. 

Un disseny nou i una navegació més amigable que t’ofereixen una experiència més pròxima i agradable. 

Hem estudiat en profunditat els elements, com ara els colors, l’accessibilitat o les tipografies clares i llegibles, per tal d’oferir-te una disposició intuïtiva de la informació que contribueixi a una bona experiència. El menú és clar, els botons són accessibles i hi ha l’opció de pantalla en mode fosc per mitigar el cansament de la vista. A més a més, s’adapta a tots els dispositius (mòbil, tauleta tàctil, PC...). 

Minimitza els teus llibres i continua treballant sense haver de tancar les finestres, o maximitza’ls sense haver d’obrir-los de nou.  

 Així, pots consultar altres qüestions dins la plataforma i tornar al llibre en qualsevol moment, i a la pàgina en què treballaves. 

Podràs fer un seguiment del rendiment i l’ús dels materials per part de l’estudiantat. 

Aula Virtual 4 permet fer una anàlisi personalitzada de l’evolució de l’aprenentatge de l’alumnat per mitjà de la secció Les meves Classes, on, d’un cop d’ull, es pot consultar l’evolució de la classe. Permet compartir-hi documents i informació entre l’alumnat i el professorat, o entre els mateixos alumnes. I facilita la comunicació entre l’equip docent i l’estudiant, ja que la missatgeria admet respostes.

x