Borrar

 

 

Per a famílies

Pupitre

Dirigida a nens i nenes amb edats entre els 3 i els 8 anys, ofereix continguts que desenvolupen habilitats i destreses bàsiques relacionats amb l'escriptura i els números. Per als nens i les nenes d'entre 6 i 8 anys es repassen continguts del primer cicle d'Educació Primària com ara Matemàtiques, Ciències Naturals, Anglès o Llengua Castellana.

Accedeix a continuació a l'aplicació:

Els increïbles MUN

Contenen 90 activitats educatives per a nens i nenes d'entre tres i sis anys. Accedeix a continuació a les aplicacions:

Nota: Aquesta aplicació està disponible en català i castellà, la llengua es pot seleccionar des de la pàgina inicial.

Les tres ovelles

És una aplicació educativa amb 72 jocs destinada a què els nens i nenes d'entre tres i sis anys exercitin les seves intel·ligències d'una forma integral.

 

Portal B2

Santillana ofereix en obert els recursos del portal B2, una web per a l'alumnat de 2n de Batxillerat per a la preparació de l'EBAU: exàmens d'anys anteriors, notícies, vídeos del projecte 'La carrera Especial' etc.

 

Compartir en família

Des del portal Compartir en família anirem oferint a les mares i als pares continguts i consells vinculats amb l’estudi dels fills a casa (com es pot gestionar l’estrès, l’ansietat, la falta de concentració…). 

 

 

 Reiterem el suport incondicional de Santillana a la comunitat educativa perquè el procés d’ensenyament-aprenentatge tingui la mínima afectació possible per les circumstàncies inèdites en què ens trobem.
Estem segurs que amb l’esforç i la responsabilitat de tothom ho aconseguirem.

 

NOVETATS 2020
x