Borrar
Noticia
Sanoma Learning completa la compra de Santillana Espanya
La companyia espanyola centrarà l’objectiu a proporcionar materials d’aprenentatge K-12, claus per a l’educació infantil, primària i secundària i la formació professional a Espanya.
Madrid
/ 11 gener 2021

Sanoma Learning, proveïdor líder a Europa de solucions d’aprenentatge en format imprès i digital, ha completat la compra de Santillana Espanya, proveïdor líder de materials d’aprenentatge, a Promotora de Informaciones SA (Grupo PRISA). La compra, que totes dues parts han rebut amb entusiasme, es va anunciar el 19 d’octubre de 2020 passat.

El CEO de Sanoma Learning, Rob Kolkman, ha declarat: “Estic encantat que puguem anunciar que, a partir d’ara, l’experimentat i dedicat equip de Santillana formarà part de Sanoma Learning. M’agradaria donar una benvinguda ben càlida als nostres nous companys espanyols a la nostra organització i espero amb moltes ganes que puguem col·laborar i aprendre els uns dels altres. Compartim la mateixa visió i passió per l’educació: fent costat als professors i col·legis amb el millor contingut i les millors plataformes digitals, a fi d’assolir l’excel·lència en el desenvolupament dels talents de cada estudiant.”

Pel que fa al futur de la companyia espanyola líder en solucions d’aprenentatge, Kolkman ha declarat que “la compra de Santillana Espanya reflecteix l’estratègia que tenim d’incrementar el nostre impacte positiu en l’educació a tot Europa. Veiem oportunitats de creixement amb pròximes renovacions curriculars i processos de digitalització. A Sanoma Learning disposem de bones plataformes i productes, tant a Espanya com arreu del món, i investigarem la manera de treure profit d’aquestes solucions en el mercat d’aprenentatge espanyol. Moltes de les nostres plataformes digitals d’ensenyament s’han integrat a diversos països i es poden adaptar (com ara als requisits lingüístics i curriculars) a nous mercats geogràfics.”

Javier Caso de los Cobos, CEO de Santillana, ha declarat que “l’equip de professionals de l’editorial Santillana espera amb emoció les expectatives que sorgeixin de la integració a Sanoma Learning, ja que és una oportunitat excel·lent per compartir projectes educatius d’èxit amb altres empreses del grup que operen a l’entorn europeu.”

Informació addicional

Els mitjans interessats a entrevistar Javier Caso de los Cobos, CEO de Santillana Espanya, o Rob Kolkman, CEO de Sanoma Learning, podeu contactar amb:

  • José Luis Escudero Plaza, director de PR, Comunicació i Màrqueting de Santillana Espanya:

Tel.: 91 744 93 96 – Adreça electrònica: Jlescudero@santillana.com

  • Christel Lammertink, mànager de Comunicació Corporativa de Sanoma Learning:

Tel.: +31 657 153 456 – Adreça electrònica: Christel.lammertink@sanoma.com

Per a relacions amb els inversors, podeu contactar amb Kaisa Uurasmaa, directora de Relacions amb Inversors i RSC de Sanoma Corporation:

                            Tel.: +358 405 605 601 – Adreça electrònica: kaisa.uurasmaa@sanoma.com

 

Sobre Sanoma Group i Sanoma Learning

Sanoma és una companyia de mitjans i aprenentatge innovador i àgil que té un impacte diari en les vides de milions de persones.

Els nostres productes i serveis d’aprenentatge permeten que els professors desenvolupin les aptituds de cada infant, perquè puguin assolir el seu màxim potencial. Oferim continguts d’aprenentatge en format imprès i digital, així com plataformes d’ensenyament per a primària, secundària i educació vocacional, i volem fer créixer el nostre negoci per tot Europa.

La nostra xarxa de mitjans finlandesos ofereix periodisme independent i entreteniment atractiu actual i per a les generacions futures. La nostra posició única, basada en múltiples mitjans de comunicació, ofereix les màximes solucions de màrqueting per als nostres socis comercials.

Actualment operem en onze països europeus i donem feina a més de 4.500 professionals. El 2019, les nostres vendes netes van arribar als 900 milions d’euros i el nostre EBIT operacional, excloent-ne el contracte de compravenda d’energia (PPA en les sigles en anglès), va ser d’un 14,8 %. Les accions de Sanoma cotitzen en l’índex Nasdaq d’Hèlsinki. Podeu obtenir-ne més informació a https://santillana.cat/sanoma-learning/

Santillana, construint el futur cada dia

Santillana ha promogut l’educació a Espanya durant més de 60 anys i disposa d’una àmplia gamma de productes per a cada etapa educativa (educació infantil, primària, secundària, batxillerat i formació professional) i àrea d’ensenyament, sempre amb l’objectiu d’assegurar la consistència entre la pràctica docent i el currículum. Ofereix als professors la solució que s’adapta més bé a la seva metodologia i materials diversos que els ajuden a dur a terme el treball diari de manera efectiva: llibres de text, projectes digitals, guies d’ensenyament, quaderns de reforç i ampliació, programacions curriculars i materials escolars.

 

x