Borrar

 

 Els premis Aprenentatge Servei (ApS) Ciutat de l’Hospitalet de Llobregat 2019 queden posposats

El Covid-19 ha dut la nostra societat a una situació sense precedents. Tot el nostre suport a les persones afectades per aquesta crisi, i tota la nostra solidaritat amb el conjunt de la societat, que està fent tots els possibles per contenir el virus. A causa d’aquesta particularitat, l’editorial Santillana i l’ajuntament de l’Hospitalet han decidit ajornar els premis ApS Ciutat de l´Hospitalet de Llobregat 2019. Tanmateix, els treballs presentats seran vàlids per l’edició següent. L’organització contactarà amb les persones que els han fet arribar. L´editorial Santillana continua mantenint ferm el seu compromís amb els premis i els valors que representen. Ens agradaria comptar amb la vostra participació de cara a les següents edicions.

L’Editorial Santillana, amb el suport de l’Ajuntament del l’Hospitalet de Llobregat, convoca els centres d’Educació Infantil i Primària, Educació Secundària Obligatòria i ensenyaments postobligatoris, així com també a entitats de l’Hospitalet del Llobregat, als premis Aprenentatge Servei (ApS) Ciutat de l’Hospitalet de Llobregat 2019.

  • Poden participar-hi tots els centres educatius i entitats socials de la ciutat de l’Hospitalet de Llobregat que estiguin desenvolupant pràctiques d’Aprenentatge Servei (Vegeu-ne les bases per a més informació).

  • Cada projecte es presentarà en format digital i en qualsevol de les llengües oficials de Catalunya. Cal emplenar el següent formulari d'inscripció adjuntant-hi el document descriptiu del projecte

  • Termini de presentació: entre el 3 de febrer i el 3 d'abril de 2020.

Formulari d'inscripció 

He llegit i accepto les condicions legals
CAPTCHA
Hem rebut correctament la seva inscripció. Moltes gràcies.
x