Borrar
 
 
 

 Donem forma al futur de l'educació.

Sanoma Learning és una empresa capdavantera en educació a Europa. Els nostres productes i serveis per a l’aprenentatge són un suport per als docents i centres educatius en el desenvolupament dels talents de cada nen i cada nena, a fi que puguin assolir el seu potencial. Oferim continguts educatius impresos i digitals, a més de plataformes digitals d’ensenyament per a Educació Primària, Secundària i Formació Professional. El nostre objectiu és generar un impacte positiu en l’aprenentatge arreu d’Europa.

Els 2.700 treballadors que conformen Sanoma Learning comparteixen aquesta passió per l’educació, que es reflecteix en la forma en què desenvolupem els nostres materials, productes i serveis: basats en el coneixement real de les necessitats i realitats del professorat i dels estudiants. Combinant les nostres tecnologies educatives i l’experiència pedagògica, volem crear productes i serveis educatius amb el màxim impacte en el procés d’ensenyament-aprenentatge. Els nostres productes i serveis, com ara Bingel i Kampus, involucren i motiven l’alumnat a descobrir i aprendre per aconseguir els millors resultats possibles, i permeten que els docents excel·leixin en allò que els agrada més fer: ensenyar.

Les empreses educatives que tenim en onze països de tot Europa ens permeten contribuir al desenvolupament positiu de l’educació a Finlàndia, Polònia, els Països Baixos, Bèlgica, Espanya, Suècia, Noruega, Dinamarca, el Regne Unit, França i Alemanya.

x